top of page
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Zahvala za 4. dobrodelno druženje na vrtu Nekrep


Te dni vrtnice na našem vrtu cvetijo v bogatih slapovih, polnih dišečih cvetnih lističev. Med njimi živahno prepevajo ptice in se še vedno čudijo, koliko lepih glasov so slišale na dobrodelnem druženju. Mesec junij smo otvorili na čudovit način. Združili smo umetnost človeka z umetnostjo narave. Ob druženju, ki nas je povezalo in razvedrilo, smo zbrali zajeten znesek prostovoljnih prispevkov.

Najlepša hvala odličnim sodelujočim! Glasba nas je ponesla v višave (Renata Gračnar -sopran, Saša Fidler - mezzosopran, Bogdan Stopar - tenor, Mitja Krajnc - tenor, Neja Skrbiš - klavir). Hana Nekrep je pokazala svoje izvirne ilustracije. Članice likovnega društva Paleta so razstavile svoje odlične slike narave. Učenci OŠ Antona Ingoliča so predstavili turistično nalogo, s katero so osvojili dve zlati priznanji.

Prijatelji iz zveze Sonček nas vedno znova razveselijo z obiskom ter unikatnimi izdelki.

Članici TD Breza Pragersko sta vrt obogatili s cvetjem iz krep papirja in močno pripomogli pri zbiranju sredstev. Hvala gospe Mileni za vso pomoč! Hvala tudi go. Sanji iz kmetije Leskovar, g. Jožetu vinogradništva Pečovnik, go. Patriciji Cimetovemu dekletu, prijateljicam iz KO RK Pragersko, gospe Blanki Rupar s CSD Slov. Bistrica.

Predvsem pa hvala vsem Vam, ki ste prišli in znali prisluhniti človeku ob sebi.

Prostovoljni prispevki so namenjeni deklici U., ki je izgubila očeta. Ostali sta sami z mamico, s skromno pokojnino. Zbran denar bomo namensko porabili za kvalitetno kolo, brez katerega je na naši ravnini kar težko. Deklica kolesa še nima. Denar bo še za nujne potrebščine in mini počitnice v planinah.

Kot smo napovedali: za dežjem je res posijalo sonce! Toplo nam je ob misli, da vrednote, ki jih je imel rad naš ljubljeni Bor, živijo naprej.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page